TRIMITE UN MESAJ

  logo popas pacurari iasi contact

  Contact Complex Popas Pacurari

  • Complex Popas Păcurari
   DN 28 Nr.2, IAŞI
  • Restaurant
   0756.166.400
  • Evenimente
   0733.629.678
  • contact@popaspacurari.ro
   pacuraripopas@yahoo.com

  După un drum lung, o săptămână plină şi o zi agitată, cu toţii avem nevoie de o pauză, de un Popas. Fie că ai auzit de noi sau ne-ai trecut pragul din pură întâmplare, îţi spunem ”Bun venit!”. Ştim de ce ai oprit! Te-a atras mireasma îmbietoare a bucatelor noastre tradiţionale.

  Ai venit sa încerci Borşul de găină, Platoul purceluşului vesel, Puiul Moțat sau Platoul Gurmanzilor. A! Le-ai încercat deja? Pai în cazul acesta îţi recomandăm Pastrama de oaie, Tochitura Moldovenească sau Somonul la cuptor.

  Şi mai ştim de ce ai oprit! Ai auzit că nicăieri pe meleaguri ieşene nu se fac petreceri mai cu ştaif ca la Popas. Nunţi, cumătrii, aniversări, tăieri de moţ, divorţuri şi praznice, pe toate le sărbătorim cu mare fast, de se aude peste mări şi ţări. Ştii că te putem ajuta în afaceri? Dacă ai de făcut un negoţ important, magia licorilor lui Bachus din ograda noastră îţi va îmbăta partenerii de afaceri, de vor semna tot ce vrei! Şi dacă ai întruniri importante, conferinţe sau simpozioane, nu-i bai! Vinul le rezolvă pe toate! Dar hai, gata cu vorba! La masă!

  Vrei să organizezi un eveniment la noi?

  Proaspat renovat si modernizat, Complex Popas Pacurari este locatia perfecta pentru a organiza orice tip de eveniment. Fie ca vorbim de nunti, cumatrii, banchete, diferite simpozioane, aniversari, o cerere in casatorie, o cina in familie sau cu prietenii, Complex Popas Pacurari va pune la dispozitie doua sali de restaurant, si va ofera servicii de inalta calitate. Echipa noastra de profesionisti va da o nota de eleganta oricarui eveniment, pentru ca la final sa puteti spune „A fost perfect!”.

  Nu uitati: Complex Popas Pacurari va ofera de anul acesta, cazare la standarde internationale! Va asteptam cu drag!

  © Complex Popas Pacurari Iasi 2022. Toate drepturile rezervate.