Despre noi - Complex Popas Pacurari Iasi

Complex Popas Păcurari depăşeşte exigenţele celor mai pretenţioşi clienţi.

Complex Popas Pacurari Iasi

Complex Popas Păcurari este locaţia perfectă pentru a organiza orice tip de eveniment sau pentru a lua masa, a la carte, în oraş. Fie că vorbim de nunta Iasi, cumătrie, banchet sau diferite simpozioane, aniversări, o cerere în căsătorie, o cină în familie sau cu prietenii, Complex Popas Păcurari Iași vă pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie. La noi ai parte de tot răsfăţul pe care-l meriţi!

Complex Popas Pacurari Iasi – Evenimente

Complex Popas Păcurari vă pune la dispoziţie două săli de restaurant şi vă oferă servicii de înaltă calitate.

  • Salonul Clasic are 60 de locuri şi este ideal pentru evenimente restrânse.
  • Salonul Elegant dispune de nu mai puţin de 220 de locuri şi poate găzdui nunţi, cumătrii, banchete şi multe altele.

Echipa noastră de profesionişti va da o notă de eleganţă oricărui eveniment, pentru ca la final să puteţi spune „A fost perfect!”.

restaurant iasi complex popas pacurari nunta botez cumatrie 2022 2023 exterior

Vrei să organizezi un eveniment la noi?

Proaspat renovat si modernizat, Complex Popas Pacurari este locatia perfecta pentru a organiza orice tip de eveniment. Fie ca vorbim de nunti, cumatrii, banchete, diferite simpozioane, aniversari, o cerere in casatorie, o cina in familie sau cu prietenii, Complex Popas Pacurari va pune la dispozitie doua sali de restaurant, si va ofera servicii de inalta calitate. Echipa noastra de profesionisti va da o nota de eleganta oricarui eveniment, pentru ca la final sa puteti spune „A fost perfect!”.

Complex Popas Păcurari Iasi – Meniu À La Carte

După un drum lung, o săptămână plină şi o zi agitată, cu toţii avem nevoie de o pauză, de un Popas. Fie că ai auzit de noi sau ne-ai trecut pragul din pură întâmplare, îţi spunem ”Bun venit!”. Ştim de ce ai oprit! Te-a atras mireasma îmbietoare a bucatelor noastre tradiţionale.

Ai venit sa încerci Borşul de găină, Platoul purceluşului vesel, Puiul Moțat sau Platoul Gurmanzilor. A! Le-ai încercat deja? Pai în cazul acesta îţi recomandăm Pastrama de oaie, Tochitura Moldovenească sau Somonul la cuptor.

Şi mai ştim de ce ai oprit! Ai auzit că nicăieri pe meleaguri ieşene nu se fac petreceri mai cu ştaif ca la Popas. Nunţi, cumătrii, aniversări, tăieri de moţ, divorţuri şi praznice, pe toate le sărbătorim cu mare fast, de se aude peste mări şi ţări. Ştii că te putem ajuta în afaceri? Dacă ai de făcut un negoţ important, magia licorilor lui Bachus din ograda noastră îţi va îmbăta partenerii de afaceri, de vor semna tot ce vrei! Şi dacă ai întruniri importante, conferinţe sau simpozioane, nu-i bai! Vinul le rezolvă pe toate! Dar hai, gata cu vorba! La masă!

Vezi meniul nostru!

evenimente private in aer liber popas pacurari iasi nunta botez cumatrie

© Complex Popas Pacurari Iasi 2022. Toate drepturile rezervate.